Geliefde broeders en zusters Shalom.

Een vriendelijke groet u of jullie aan allen. Wij willen graag een heerlijk wonder delen waarin velen van u deel zijn geweest. Enkele maanden geleden gaf ik les over de Galaten brief en op de dag dat ik les gaf over Galaten 2:10. Waar staat: Alleen moesten wij aan de armen denken en ik heb mij ook beijverd juist dit te doen.

Precies op die dag, kregen wij berichten uit Kakuma in Turkana (De grens van Sudan en Kenya) met foto’s van stervende mensen omdat zij al twee jaar geen regen hadden gehad. Wij hebben toen iets gedaan wat wij nog nooit eerder hebben gedaan. Wij hebben toen een oproep met ons Banknummer gezonden naar u toe en duidelijk gevraagd om te helpen. Het leek wel of de sluizen van de hemel zich openden en de volgende maanden konden we iedere twee dagen een bedrag sturen. Met de hulp van broeder John daar (Een betrouwbare broeder waar wij al jaren mee samenwerken) zijn er 25 afgelegen dorpen bereikt met water en eten. Het gaat over meer dan 7500 mensen die mede hierdoor in leven zijn gebleven. De regen is nu gekomen en we ontvangen foto’s van rivieren met water. In November hopen broeder Piet van den Oever en ik (Johan) samen te gaan om die dorpen te gaan bezoeken met het rijke evangelie en we hopen hen dan dan ook kool en uien te kunnen geven.

Ik schrijf dit allereerst omdat Linda en ik zo blij en dankbaar zijn dat wij naar die zachte stem van de Heilige Geest geluisterd hebben. Ook om u of jullie hiervoor hartelijk te bedanken. Dankzij Zijn Opstanding is niets tevergeefs! Zijn Shalom

Our deepest awareness of ourselves is that we are both deeply loved by the Lord Jesus Christ and we have done nothing to earn it or deserve it!