Zaterdag 29 augustus, tussen 10:00 en 12:00 uur, staat stichting Vrienden van Roemenië (Lexmond en Hei-en Boeicop) op het kerkplein in Lexmond om spullen in ontvangst te nemen. Omdat de kledingbeurs niet door kan gaan, ivm Corona, vragen wij u of u uw kleding wilt doneren aan de mensen en kinderen in Roemenië. (Wilt u de kleding in stevige plastic zakken doen?).

Als u iets heeft, dan kunt u het brengen tussen 10.00 en 12.00 uur. Alvast hartelijk dank.

Heeft u grote spullen, dan kunt u altijd bellen met Jan van Zessen: 06-27347584
In juni en juli zijn 2 vrachtauto’s vol met kleding en spullen naar Dorohoi gegaan en met grote dankbaarheid ontvangen.

Een volgend transport vindt DV volgende maand plaats. Voor meer info en laatste ontwikkelingen kijkt u op onze website www.vriendenvanroemenie.nl

Het volgende inlevermoment van kleding en kleine huishoudelijke spullen is op zaterdag 26 september, maar dan op het plein bij de hervormde kerk van Hei-En Boeicop