Mannenvereniging ‘Calvijn’ Hervormde Gemeente Lexmond.

Graag willen wij als mannenvereniging door middel van deze nieuwsbrief ons verenigingswerk bij u onder de aandacht brengen. Afgelopen seizoen is ook bij ons het bij elkaar komen als mannen vereniging van af maart niet meer gelukt als gevolg van het corona virus.

Wel zijn we inmiddels als bestuur bij elkaar geweest en besproken of er de mogelijkheid is om de verenigings avonden weer op te starten met in acht nemende de geldende regels.Zoals het er nu uit ziet gaat dat lukken. Op DV 23-09-2020 is de gezamenlijke startavond onder leiding van ds Vroegindeweij. De mannenvereniging hoopt op 28-09-2020 weer op te starten op de gebruikelijke maandagavond in de Voorhof aanvang 20.00 uur.

Via ons kerkblad houden wij u op de hoogte. Wij hopen dan ook dat alle leden er weer kunnen zijn en dat er nog nieuwe leden bij mogen komen hoe het dan moet in de zaal zien we dan wel weer. Kom gerust eens kijken hoe we met elkaar bezig zijn het is zeker geen verloren tijd.

Bijbelstudie is naast de kerkgang heel goed voor het geestelijk welzijn, ons lichaam heeft voedsel nodig om goed te functioneren en zo is het ook geestelijk. Paulus schrijft in 1 Korinthe 9 over het behalen van de eerste prijs. Zo mogen wij ook dat beeld gebruiken als middel om ons in te zetten om dat doel te bereiken niet uit verdienste maar uit genade uit Zijn hand. God heeft de middelen niet nodig om mensen tot Hem te brengen maar Hij wijst ons wel op de middelen. Hij schenkt ons dat om dat te benutten, waarom zouden wij dat dan niet doen? Wij zijn voornemens om de brieven van Johannes te behandelen uit de Hervormde Vaan. Kom gerust eens langs je word er nooit armer van,wie weet is dat ook wel iets voor jouw?

Met vriendelijke groet,