Het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg wil als verlengstuk van de plaatselijke kerkelijke gemeente een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding bieden aan individuele gemeenteleden die, om wat voor reden dan ook, even afstand willen nemen van hun woon/werksituatie en zich willen bezinnen op levensvragen. Daarbij kunnen psycho-sociale problemen een rol spelen.

Tussenjaar
Ben je toe aan een break? Weet je nog niet wat je moet gaan studeren? Wil jegraag een tijdje iets voor een ander doen? Denk dan eens aan een diaconaal jaarin de Herberg. Samen met een paar andere jongeren leer je waardevolle dingen.Heel praktisch: maaltijden bereiden, receptiewerk, huishoudelijk werk en anderedingen die passen bij jou. Maar ook leer je omgaan met mensen, samenwerken,en jezelf beter kennen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het werk van deHerberg en bent bezig met je eigen (geloofs)vorming. Een unieke kans!

Uniek vakantiewerk voor jongeren vanaf 15 jaar
Wil jij wel eens iets bijzonders doen in je vakantie? Geef je dan op voor tweeweken vakantiewerk in de maanden juli en augustus. Het is een unieke kans omveel te leren, plezier te maken met andere jongeren en zinvol bezig te zijn. Naast een 36-urige werkweek is er tijd genoeg om te winkelen in Arnhem, teontspannen in de omgeving of lekker met anderen te chillen in de eigen huiskamer in het Koetshuis.

Kijk voor meer informatie op: www.pdcdeherberg.nl