Net als de crèche willen we de kinderdienst ook weer gaan opstarten. De kinderdienst zal vanaf zondag 16 mei weer om de week worden gehouden.  

 

 

1. Rooster 

 

Het rooster voor de kinderdienst staat hier

 

2. Kinderdienst 'bezetting' 

We bieden de kinderdienst vanaf 16 mei om de zondag aan en we gaan zien hoeveel gebruik ervan gemaakt gaat worden. Nieuw is dat ouders hun kinderen apart moeten registreren via de website van de kerk, je kunt van tevoren dus even op de website kijken. Het kan voorkomen dat er weinig of misschien geen kinderen zijn. Mochten er weinig kinderen zijn en je bent het programma doorgelopen, dan staat de box met extra spelletjes standaard in de zaal.  


3. Aanpassingen kinderdienst
Op de 'normale' tijd gaan de kinderen naar de kinderdienst. Dit mag gewoon binnen door de kerk. De kinderen zullen echter niet terugkeren in de dienst, maar na afloop buiten op het kerkplein op de ouders wachten. Je hoort/ziet de kerkenraad vanzelf terugkomen naar de consistorie, zodat je dan naar beneden en naar buiten kunt gaan.  

Het is belangrijk dat er genoeg geventileerd wordt. We willen je vragen om minstens 1 raam te openen tijdens de kinderdienst. Er staat desinfecterende handgel klaar en doekjes om de zaal na afloop schoon te maken.  

Er hoeft geen afstand te zijn tussen de kinderen onderling en de kinderen met de leiding. Wel 1,5 meter tussen de volwassenen.  

4. Aanmelden voor de kerkdienst 

Als je kinderdienst hebt, meld jezelf dan ook aan via de website van de kerk, omdat je immers een plek in de kerk inneemt. 


5. Gezondheid
We houden ons aan de landelijke instructies. Dus, heb je last van verkoudheid, hoesten, koorts of andere symptomen die mogelijk kunnen wijzen op corona. Kom dan niet naar de kerk/kinderdienst. Zoek zelf vervanging en als dat niet lukt, omdat je zondagnacht bent ziek geworden bel of app dan naar een van ons. 

 

Tot slot; als je op ingeroosterde datum niet kunt, probeer dan onderling te ruilen of vervanging te zoeken. Graag doorgeven aan één van ons. Dan geven wij dit door voor een juiste vermelding in de Zaaier. 

We zien graag de kinderen weer komen! 

Met vriendelijke groet,  

 

Joanne Kortlever 

Elline Manschot