Christine van Reeuwijk heeft een mitochondriële energiestofwisselingsziekte waardoor zij al 30 jaar op bed ligt. Vanuit haar bed is ze al die jaren bij jong en oud betrokken gebleven en blijft ze zich ondanks afnemende krachten zoveel mogelijk voor de kerk en maatschappij inzetten. Ook schrijft ze columns voor plaatselijke en landelijke kerkbladen en deelt ze in haar boek “Je zou niet zeggen dat je ziek bent” haar inspirerende levensverhaal.

 

Christine van Ree2023-01-14_19_35_34-FW.pnguwijk heeft een mitochondriële energiestofwisselingsziekte waardoor zij al 30 jaar op bed ligt. Vanuit haar bed is ze al die jaren bij jong en oud betrokken gebleven en blijft ze zich ondanks afnemende krachten zoveel mogelijk voor de kerk en maatschappij inzetten. Ook schrijft ze columns voor plaatselijke en landelijke kerkbladen en deelt ze in haar boek “Je zou niet zeggen dat je ziek bent” haar inspirerende levensverhaal.

 

Vrijdag 27 januari komt Christine vertellen over haar boek en actuele vraag: ‘Hoe kunnen we in verbinding blijven met God, jezelf en de ander.’

We hopen op een mooie avond waarin vragen vrij staat en we met elkaar tot een waardevol gesprek komen. Er wordt op de piano gespeeld door Gerdien Bikker.
Inloop met thee en koffie vanaf 19.30 uur.

 

U en jij bent van harte welkom!

(Het boek van Christine is te koop bij de boekhandel en online bij uitgeverij Adveniat, € 14,90 euro)