herberg

Op zaterdag 11 november a.s. is er een bijzonder najaar-arrangement op de Herberg voor iedereen! Dit keer hebben we een speciaal programma voor u, vanwege ons 30-jarig jubileum. Een leuk dagje uit met vriend(inn)en of broers en zussen?!

Om half 11 is de ontvangst met koffie. Gastenbegeleider en theoloog Arjen Grobbe neemt ons daarna mee naar de expositie van Christa Rosier over de Psalmen. Vervolgens is er een wandeling met lunch in de omgeving van de Herberg. Voor de lunch wordtgezorgd.

Het concert wordt ‘s middags verzorgd door twee beiaardiers: vader Boudewijn en dochter Lydia Zwart. Speciaal voor deze gelegenheid nemen ze hun kamerbeiaard mee, een miniatuurkopie van het carillon in de toren. Naast de beiaard spelen ze ook op devleugel. Rond 16.00uur is het afgelopen.

Het wordt een speciale dag die de moeite waard is. Meer informatie op de website www.pdcdeherberg.nl. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-334 2225. De kosten voor het najaar-arrangement zijn € 30 (incl. lunch), alleen het concert € 15. De opbrengst is voor de Herberg. Warm aanbevolen!