Huur kerkgebouw

Het is mogelijk om de kerk te huren voor activiteiten. Voorwaarde is wel dat de activiteit past bij het karakter en het doel van het kerkgebouw. Wilt u de kerk huren? Stuur ons dan een verzoek met toelichting. Alle verzoeken worden op inhoud en op beschikbaarheid beoordeeld. De kosten bedragen € 350,00.


Huwelijk van leden van de gemeente

Voor huwelijksdiensten worden geen huurkosten in rekening gebracht, maar wordt er gecollecteerd. Mail wel even voor de beschikbaarheid van de kerk of kijk in de agenda (link onderaan deze pagina).


Huwelijk van niet-leden

Ben je geen lid van onze kerk en wil je gebruik maken van het kerkgebouw voor een huwelijksdienst? Neem even contact met ons op. (Voor het gebouw rekenen wij het reguliere huurtarief).


Gebruik orgel

Onze kerk beschikt over een uniek Strumphler-orgel uit 1791. Wanneer u gebruik maakt van het kerkgebouw en u wilt ook dat er orgel gespeeld wordt, dan kunt u dat ook aanvragen. Onze gemeente heeft verschillende organisten, die graag voor u spelen. Er komt dan € 50,00 bij de huurprijs.


Uitvaarten

Wilt u een zaken rondom een uitvaart organiseren in een van onze gebouwen? Neem contact met ons op, of laat de uitvaartverzorger contact opnemen. Er zijn veel mogelijkheden, zoals:

  • condoleance is de kerk of de Voorhof
  • koffie, thee, etc. in de kerk of de Voorhof
  • uitvaartdienst of -bijeenkomst in de kerk of de Voorhof
  • opbaren in de kerk

Neem hiervoor contact op met de kerkrentmeesters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Huur De Voorhof

Ons kerkelijk centrum De Voorhof is een mooie locatie om te gebruiken voor gelegenheden. Denk daarbij aan verjaardagen, kraamfeesten, jubilea e.d. We beschikken over een sfeervolle zaal en een moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. U kunt De Voorhof huren per dagdeel, waarbij u de grote zaal en de keuken kunt gebruiken. Het huren van De Voorhof is inclusief koffie en thee. We hanteren het principe dat u de zaal en de keuken weer netjes achterlaat en dat u alle andere consumpties zelf regelt. Voor beschikbaarheid, prijzen en reserveren: mail ons.

Agenda

De online agenda voor de gebouwen staat hier (let op: de online agenda wordt in een ander venster geopend)

Contact

Wilt u meer weten of wilt u een verzoek indienen? Neem dan contact met ons op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..