Op de Dinsdagmorgen-Bijbelkring bespreken we met elkaar een bijbelgedeelte. De helft van de bijeenkomsten wordt geleid door ds. Vroegindeweij. We komen bij elkaar op dinsdagmorgen om 9.45 uur in De Voorhof en eindigen rond 11.15 uur.

Komend seizoen luisteren we naar een aantal gelijkenissen die de Heere Jezus vertelt. De verhalen zelf zijn veelal bekend. Achtergrondinformatie (over bijvoorbeeld een Joodse bruiloft) helpt om de verhalen zelf beter te begrijpen en om zo de betekenis van de gelijkenis meer op het spoor te komen. Want ze bevatten “geheimenissen van het Koninkrijk der hemelen.” (Matth. 13:11). Wees welkom om daar iets (meer) van te ontdekken en samen verrast te woorden door de eenvoud en de diepte van het onderwijs
van onze Heere.
We maken gebruik van de bijbelstudies van prof. dr. Bernhard Reitsma die door zijn jarenlange verblijf in het Midden-Oosten de gebruiken van dichtbij heeft ervaren.
De bijbelgedeelten tot de Kerst staan in het boekje ‘Adembenemend’ uitgelegd. Daarna komen die uit het boekje ‘Onvoorstelbaar’ aan de orde.

We komen dit seizoen samen op de volgende data
2018: 2 oktober; 16 oktober; 30 oktober; 20 november; 4 december en 18 december.
2019: 8 januari; 22 januari; 5 februari; 19 februari; 5 maart; 19 maart en 2 april.

Ieder die op dinsdagmorgen gelegenheid heeft en zich met anderen wil verdiepen in geloofszaken, is van harte welkom!

Contactpersoon: ds. P. Vroegindeweij 340515; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.